Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στα χαρακώματα ο δημοσιογράφος της κλειδαρότρυπας με τους άλλοτε πανελίστες του!

Επειδή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον πρέπει να έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται
ποιός είναι ο κ. Ζούγκλας και τον θυμήθηκαν τώρα που ήρθε η σειρά τους με τoν  υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη,και με την καταγγελία του στο fb και που αναφαίρει τα κάτωθι:


"Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας» αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας:

«Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη».

«Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται» καταλήγει." 


Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις εκπομπές που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Αλτερ του Γιώργου Κουρή, που είχε μόνιμους πανελίστες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλουν τον κ. Βρέντζο τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  ως συνεργάτη της Χούντας των Συνταγματαρχών

Με συνέπεια; Ο Στ. Βρέντζος διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ και δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές της Κυριακής 7 Μαρτίου 2004.
Δικαίωση, οκτώ χρόνια μετά...
Το 2008, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, αφού δίκασε την αγωγή Βρέντζου κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, του τηλεοπτικού σταθμού Alter και των ανθρώπων που εμφανίζονταν ως καταγγέλλοντες, έκρινε ότι ο Στ. Βρέντζος ουδέποτε υπήρξε βασανιστής, ότι τα συγκεκριμένα άτομα ουδέποτε βασανίστηκαν και ότι όλη η ιστορία ήταν κατασκευασμένη. Επιδίκασε, δε, αποζημίωση 700.000 ευρώ.

Ακολούθως, η πλευρά Τριανταφυλλόπουλου –με μια πρωτοφανή κίνηση- μετέφερε την υπόθεση στο Εφετείο Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι οι δικαστές στην Κρήτη ήταν... επηρεασμένοι. Αλλά και αυτός ο ακροβατισμός έπεσε στο κενό. Το Εφετείο Πειραιά, επιβεβαίωσε την πρωτόδικη απόφαση, περιορίζοντας –όπως είθισται στο εφετείο- το ποσό της αποζημίωσης στα 350.000 ευρώ.
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Εφετείο Πειραιώς, επειδή παρουσίασε τον κ. Βρέντζο τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  ως συνεργάτη της Χούντας των Συνταγματαρχών, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ζούγκλα».
Μάλιστα, το Εφετείο καταδίκασε και όσους συμμετείχαν στο «πάνελ» της συγκεκριμένης εκπομπής. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος μαζί με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους οφείλουν να καταβάλλουν ως αποζημίωση στον κ. Βρέντζο, 350.000 ευρώ.

Υ.Γ: 
1)Γιατί τότε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιδράσατε και δεν καταδικάσατε τον Ταρζάν;
2)Μήπως τότε σας βόλευε ψηφοθηρικά;
3)Η μήπως η κατάρα του Βρέντζου εκδικείται - έπιασε;
4)Δεν τον ξέρατε τώρα τον μάθατε τι είναι; 
Περαστικά σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου