Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Με 10 ευρώ πτήσεις προς Νέα Υόρκη η Ryanair! (το αφεντικό τρελάθηκε;)

A Paris-Νέα Υόρκη για 10 ευρώ. Η ανακοίνωση της εκτελεστικής της Ryanair, Michael O'Leary, έχει κάτι να ονειρεύονται. Σε μια συνέντευξη, ο ηγέτης του χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει μια πτήση μετ 'επιστροφής μεταξύ της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών για λιγότερο από 20 ευρώ, σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα Independent. Φιλμογραφία Μετάβαση πίσω 30 φορές λιγότερο
ιρλανδική Ryanair διαβεβαίωσε ότι θα προσφέρει πτήσεις από δεκατέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις για τουλάχιστον δώδεκα απροσδιόριστο προορισμούς, με το πρώτο βραβείο € 10. Η επιστροφή της Νέας Υόρκης θα κοστίσει περίπου 7.50 ευρώ τον. Οι τιμές κάτω από τις τρέχουσες τιμές που είναι κατά μέσο όρο € 600 μετ 'επιστροφής.


"Όλες οι θέσεις δεν θα είναι 10 ευρώ, βέβαια, θα χρειαστεί επίσης μια σειρά πολύ σημαντικό για τις επιχειρήσεις ή premium καθίσματα, "διαβεβαίωσε ο Michael O'Leary.
«σκάσιμο» της διατλαντικής αγοράς
Αν το πρώτο βραβείο είναι € 10, όπως είχε υποσχεθεί ο επιχειρηματίας, θα την ολοκλήρωση της παραγγελίας και για τις παρεπόμενες υπηρεσίες. Όπως συμβαίνει με πολλές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, ο πελάτης θα αφήσει το πορτοφόλι για πρόσθετες επιλογές όπως η επιλογή του καθίσματος, την αγορά τροφίμων ή ποτών ή και να μεταφέρουν τις αποσκευές.
Αυτό το έργο " έκρηξη "της διατλαντικής αγοράς είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο στην ομιλία Ryanair οπαδός του μέθυσος καταστάσεων. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2013, είχε ήδη εγείρει την πιθανότητα με το Reuters.
Στη συνέχεια εξήγησε ότι «υπάρχει μια ευκαιρία,« με τη συμφωνία ανοικτών ουρανών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτείες και την Ευρώπη, 15 ευρωπαϊκές πόλεις για απευθείας σύνδεση σε 15 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. "Αλλά θα πρέπει να έχετε ένα νέο στόλο αεροσκαφών 40-50 και όχι τέσσερις ή έξι κάμερες."
ΠΗΓΗ:
Για περισσότερα: http://fr.finance.yahoo.com/actualites/patron-ryanair-promet-vols-new-075652393.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου