Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στεφανάκος:Οι φίλοι μου οι Πυρήνες και οι μαϊμούδες Χρυσαυγίτες!

Για τους Πυρήνες της Φωτιάς, τον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά και τη Χρυσή Αυγή μιλά ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Στεφανάκος- Χαρακτηρίζει «φίλους» τους τρομοκράτες και επιτίθεται στη ΧΑ

«Οι μαϊμούδες της Χρυσής Αυγής ψάχνουν γνωστούς στις φυλακές για να μην τους διακορεύσουν. Διότι είναι άλλο να βαράνε δέκα έναν μετανάστη και άλλο να συναντάει ένας από αυτούς τον μετανάστη στον διάδρομο της φυλακής και να σκύβει το κεφάλι»

Για όλους και για όλα μιλά το γνωστό αρχηγικό μέλος του οργανωμένου εγκλήματος Βασίλης Στεφανάκος, ο οποίος αναφέρεται στη σχέση του με τον Χριστόδουλο Ξηρό και τους Πυρήνες της Φωτιάς, ενώ εξαπολύει σκληρές κατηγορίες σε βάρος των προφυλακισμένων μελών της Χρυσής Αυγής.
Ο Στεφανάκος, αποκαλεί «φίλο» του τον Χριστόδουλο Ξηρό και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να είναι γερός και να ζήσει πολλά χρόνια. Κι επειδή είναι μακρόβιοι αυτοί οι Ικαριώτες, πιστεύω πως θα μας θάψει όλους (μεταφορικά βέβαια). Ο Ξηρός εδικαιούτο άδεια. Η συμπεριφορά του δε ως κρατούμενου ήταν άψογη και τυπική. Ήταν ένας ειδικός κρατούμενος και είχε ειδική μεταχείριση. Αυτό όμως δεν συνιστά προνόμιο, αντιθέτως πολλές φορές προκαλεί αυστηρή μεταχείριση, όπως η τοποθέτησή του στην Ε' Πτέρυγα, όπου αμφιβάλλω αν μπορεί κάποιος να βρει άνθρωπο να μιλά ελληνικά κι αν βρει είναι πολύ δύσκολο να συναναστραφεί», λέει ο Στεφανάκος σε συνέντευξη του στο Εθνος της Κυριακής.
«Με ξενίζει η άποψή του Κουφοντίνα για τη χρήση ή μη της ονομασίας '17 Νοέμβρη' , εν είδει brand name. Αλλά δεν ξέρω πως γίνεται μιας και ποτέ δεν είχα ΙΧ Επαναστατική Οργάνωση και ούτε ποτέ ανήκα».
Παράλληλα, ο γνωστός κακοποιός μιλά και για τους Πυρήνες της Φωτιάς και την Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την τρομοκρατική οργάνωση: « Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν προφανώς πλήρως άσχετοι με την τραχύτητα και τη χυδαιότητα του περιβάλλοντος της φυλακής, με όπλο το θάρρος του επαναστάτη και τον αυτοσεβασμό, στάθηκαν στα πόδια τους αξιοπρεπώς σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα.
Στον αντίποδα, οι μαϊμούδες της Χρυσής Αυγής ψάχνουν γνωστούς στις φυλακές για να μην τους διακορεύσουν. Διότι είναι άλλο να βαράνε δέκα έναν μετανάστη και άλλο να συναντάει ένας από αυτούς τον μετανάστη στον διάδρομο της φυλακής και να σκύβει το κεφάλι», προσθέτει.
Τέλος, ο Βασίλης Στεφανάκος μιλά και για τον Αλέκο Γιωτόπουλο και τον Δημήτρη Κουφοντίνα, παρουσιάζοντας τον φερόμενο αρχηγό της 17 Νοέμβρη  ως έναν «ηλικιωμένο άνθρωπο, βασανισμένο τόσα χρόνια στην απομόνωση, άσχετος όπως δηλώνει, αφού δεν γνώριζε τίποτα για τα οποία δικάστηκε, είναι κατανοητό να του επιτρέπονται στιγμές αδυναμίας». Για τον εκτελεστή της 17Ν λέει: «Τον Κουφοντίνα δεν μπορώ να τον καταλάβω. Δεν θα κάνω επιπόλαια ερμηνεία γιατί τον εκτιμώ, δεδομένου ότι δεν έχει τα 'ελαφρυντικά' Γιωτόπουλου. Όμως με ξενίζει η άποψή του για τη χρήση ή μη της ονομασίας '17 Νοέμβρη' , εν είδει brand name. Αλλά δεν ξέρω πως γίνεται μιας και ποτέ δεν είχα ΙΧ Επαναστατική Οργάνωση και ούτε ποτέ ανήκα».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου