Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΤατζής το πρωί....και το βράδυ διοργανωτής πάρτι σε γνωστά κλαμπ της Αττικής!

Το πρωί  έσπρωχνε... άνεργους πολίτες με την ασπίδα και το βράδυ «έστηνε» πάρτι.
Ο λόγος για έναν 27χρονο Υπαστυνόμο που υπηρετεί στα ΜΑΤ, ο οποίος παρουσιαζόταν σε ιδιοκτήτες γνωστών κέντρων διασκέδασης, σε Γλυφάδα, Γκάζι και Νέο Ηράκλειο, ως διοργανωτής «μεγάλων» πάρτι. Μάλιστα είχε δικό του «προσωπικό» - έναν dj, μια χορεύτρια και έναν ακόμη
«δημοσιοσχεσίτη» - και διαφημιζόταν στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, για αυτή του την δραστηριότητα, μεγαλύτερης οικονομικής «ευμάρειας», ο αξιωματικός εξοικονομούσε χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν μεταξύ 2.000-2.500 ευρώ την εβδομάδα.
Οι παράλληλες δραστηριότητές του είχαν απασχολήσει τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων από το περασμένο καλοκαίρι. Αρχικά είχε εντοπιστεί να διοργανώνει ξέφρενα πάρτι σε πασίγνωστο κλαμπ στη Γλυφάδα. Αργότερα δραστηριοποιήθηκε σε κλαμπ στο Γκάζι και πρόσφατα σε άλλο γνωστό κλαμπ του Ν. Ηρακλείου, όπου σε ένα τελευταίο πάρτι είχε «μαζέψει» 300 - 400 άτομα.
Οι αξιωματικοί των «αδιάφθορων» εξέτασαν και το ενδεχόμενο παράλληλης παροχής κάλυψης στους ιδιοκτήτες των κλάμπ, σε επικείμενους αστυνομικούς ελέγχους, κάτι που στην πρώτη φάση της αστυνομικής έρευνας δεν προέκυψε.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας και σύλληψης του αστυνομικού μέσα στο κλαμπ του Ν. Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, συνελήφθησαν ακόμη 12 ιδιώτες, εργαζόμενοι στον χώρο, για τα -κατά περίπτωση - αδικήματα των υγειονομικών διατάξεων, της πνευματικής ιδιοκτησίας και της νομοθεσίας για τα όπλα.
Αδικήματα που συνέβαιναν κατά τη διάρκεια αυτών των πάρτι, όπως παραβάσεις όρων λειτουργίας, μαύρη εργασία, με τον αστυνομικό να μην ενεργεί ως όφειλε από την ιδιότητά του, αλλά να κάνει τα «στραβά μάτια».
Σε βάρος του υπαστυνόμου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατάχρηση εξουσίας και άλλα αδικήματα σχετικά με την υπηρεσία.
Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο υπαστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.
Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του 27χρονου αστυνομικού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθη ο πατέρας του γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ένα περίστροφο με δώδεκα φυσίγγια, με αθεώρητη άδεια οπλοφορίας, ως προσωπικό ασφαλείας. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγη:thetoc.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου