Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αλήθειες και ψέματα του Άδωνι στη "ταφόπλακα" των ασφαλισμένων και το Harvard

Δεν φτάνει που ο κ.υπουργός  υγείας έχει ισοπεδώσει όλη την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,και έχοντας όλη την ανοχή και συμπαράσταση των ΜΜΕ, μας έρχεται και η πρόσκληση από το Harvant.
Από που να ξεκινήσει κανείς από την απεργία των ιατρών, που εδώ και 3 μήνες έχουν κάνει τον κάθε ασφαλισμένο που έχει ανάγκη από ιαρτοφαρμακευτική περίθαλψη να τρέχει και να μη φτάνει.Από που να ξεκινήσεις,το ότι ενώ κάνουν απεργία και δεν τους ενοχλεί κανένας ακόμη και τα ΜΜΕ το έχουν θάψει ότι ενώ απεργούν τα ιατρεία τους είναι ουρά οι ασφαλισμένοι και το χρήμα ρέει κάργα και όλοι στη "μούγκα" γιατί έτσι τους βολεύει.


Και όμως κανείς δεν ασχολήθηκε πως ένας άνεργος θα πληρώσει τον γιατρό και από που θα βρεί λεφτά για να αγοράσει τα  φάρμακα όταν δεν έχει λεφτά 1)Ούτε για να φάει 2)Ούτε για να πληρώσει τη ΔΕΗ 3)Ούτε για ΕΥΔΑΠ ή ΕΥΔΑΘ ή δεν ξέρω πως την λένε.
Και όσο για αυτούς τους άμοιρους συνταξιούχους τους περισσεύουν λεφτά; μετά από τόσες περικοπές που απλώς φυτοζωούν. Και όλα τα ανωτέρω αφορούν όλους αυτούς που έχουν και και ένα σπίτι δικό τους (ως την ώρα) για να μένουν,γιατί όλοι οι άλλοι είναι απλώς τελειωμένοι ή έτοιμοι να σαλτάρουν από καμιά ταράτσα ή κανα μπαλκόνι.Και άς τα παπαγαλάκια του να λένε πληρώστε τα και θα τα πάρε τε! Αφού δεν έχουν ρε πως θα πληρώσουν; και από που και πότε και εάν και άντε να μη πω και καμιά λέξη και...
Όσο για τα Νοσοκομεία τι να πει κανείς, όσοι έχουμε κάποιον δικό μας που έχει νοσηλευτή τα έχουμε δει εκ πρώτης όψεως δεν χρειάζεται να μας το πούν άλλοι.Τι να πεις ότι αν δεν έχεις κάποιο μέσον ή δεν λαδώσεις άστα να πάνε θα περιμένεις αναμονή μέχρι τον "Άγιο Πέτρο" Και όσο για τους Νοσηλευτές, λίγα τα άτομα τι να σου κάνουν και αυτοί όταν δεν έχουν ούτε καν τα απαραίτητα για να προσφέρουν στον ασθενή τους (πολύ λίγα υλικά για τις ασφαλείς περιθάλψεις ασθενών)

Και τώρα έρχομαι στη περιβόητη πρόσκληση του Harvard που μας ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας.
Αυτή είναι η πρόσκληση που έλαβε και δείτε προσεκτικά τι γράφει:
Όπως βλέπετε, την πρόσκληση την απευθύνει η European Club, ενώ συντονιστής της συζήτησης όπως γράφει είναι κάποιος Έλληνας ο Ioannis Tsoutsias, ο οποίος δεν είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του πανεπιστημίου. Άρα, είναι ανακριβές ότι την πρόσκληση την έκανε το ξακουστό πανεπιστήμιο του Harvard
Ενημέρωση για όσους δεν ξέρουν ότι  τέτοια Club στο Harvard υπάρχουν πολλές δεκάδες
Και εαν την πρόσκληση την είχε κάνει το ίδιο το πανεπιστήμιο, κατά πάγια τακτική τα έξοδα 2.420 ευρώ μετάβαση και τα έξοδα διαμονής θα τα κάλυπτε το ίδιο το Χάρβαρντ, ενώ στην περίπτωσή μας, όπως είδαμε και στη Διαύγεια, τα πληρώνει το ελληνικό δημόσιο,δλδ εμείς οι Έλληνες οι λεφτάδες!
Υ/Γ: Περιμένω τώρα που θα γυρίσει η Υπουργάρα μας τα ΜΜΕ και Δημοσιογραφάρες τους να τον ρωτήσουν για όλο αυτό το παραμύθι που μας έστελνε τόσες μέρες μέσα από το Twitter

Μ.Λ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου