Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πώς κατάφερε ο κ. Πατούλης να συνάψει σύμβαση, όταν ο ΕΟΠΥΥ εδώ και χρόνια ΔΕΝ έχει κάνει εξαγγελία νέων συμβάσεων ?

Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την αποκάλυψη ότι ο γνωστός πολέμιος των συμβάσεων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ κ. Γ. Πατούλης, Πρόεδρος του ΙΣΑ, έχει συνάψει ο ίδιος σύμβαση στο ιδιωτικό του ιατρείο ως ορθοπεδικός ιατρός με τον ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού ! Δείτε εδώ

Εύλογα ερωτήματα :

  • Πώς κατάφερε ο κ. Πατούλης να συνάψει σύμβαση, όταν ο ΕΟΠΥΥ εδώ και χρόνια ΔΕΝ έχει κάνει εξαγγελία νέων συμβάσεων ?

  • Πόσο ηθικό είναι να καλεί τους ιατρούς να μην κάνουν σύμβαση και ο ίδιος να κάνει το αντίθετο ?

  • Σε πόσους άλλους έχει κάνει σύμβαση ο ΕΟΠΥΥ εκ των υστέρων, την στιγμή που εκατοντάδες ιατροί περιμένουν υπομονετικά να γίνει επίσημη προκήρυξη νέων συμβάσεων ?

  • Με ποια διαδικασία ο ΕΟΠΥΥ σύναψε σύμβαση με τον κ. Πατούλη, προκειμένου να την ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ιατροί που επιθυμούν να συμβληθούν ?

Patoulis_eopyy2Ιδιαίτερη απογοήτευση έχει προκαλέσει το νέο στους ιατρούς του πρώην ΙΚΑ που αυτή την εποχή δίνουν την μάχη για να κρατήσουν ανοικτά τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ αλλά και στους υπόλοιπους ιατρούς που εισάκουσαν τις «επαναστατικές» οδηγίες του και δεν συμβλήθηκαν με τον ΕΟΠΥΥ !

Όλα θα ήταν καλά και άγια αν δεν είχε πολλαπλές φορές καταγγείλει συναδέλφους του που έχουν συνάψει συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ ως ανυπάκουους στα κελεύσματα του ΙΣΑ και τους ΠΙΣ ! Έφτασε μάλιστα να ζητήσει  στην Γενική Συνεύλευση του ΠΙΣ την παραπομπή χιλιάδων ιατρών στα πειθαρχικά επειδή είχαν συνάψει νόμιμη σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο !
Ανάμεσα στην «πλούσια» αρθρογραφία του κ. Πατούλη – Προέδρου του ΙΣΑ χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε «επαναστατικό» του άρθρο 3/11/2013 : «Καταδικάσαμε , από την πρώτη στιγμή, τον τρόπο των συμβάσεων και των προσλήψεων και επισφραγίσαμε την θέση μας, μαζί με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους, στην γενική συνέλευση του ΠΙΣ με το μήνυμα «ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ»" δείτε εδώ
Patoulis_eopyy1Το θέμα βέβαια δεν σταματά εδώ καθώς εύλογα αναρωτιέται κάποιος, με ποιο τρόπο πέτυχε ο κ. Πατούλης  να συνάψει σύμβαση, την στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει κάνει επισήμως ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ σύμβαση με «κοινούς» κλινικούς ιατρούς από την 1/1/2012 που άρχισε να λειτουργεί, είναι άλλωστε γνωστό ότι την εποχή των πρώτων και μοναδικών συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με κλινικούς ιατρούς, ο κ. Πατούλης ΔΕΝ διατηρούσε ιατρείο λόγο ασυμβίβαστου μεταξύ Δημαρχιακού αξιώματος και άσκησης του επαγγέλματος !
Πράγματι προκαλεί εντύπωση η επιτυχία του κ. Πατούλη … Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !
Ο ΑΝΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ

πηγη:iatroi.eu

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου